6
jan
2020
Google

Dit zoeken mensen op mijn blog (maar vinden ze niet)

Af en toe raadpleeg ik eens de zoekopdrachten waarop mijn blog gevonden wordt. Meestal zijn dit vrij logische zoekopdrachten, zoals ‘vrouw financieel onafhankelijk’, ‘waar kan ik visitekaartjes leggen’, of ‘hoe pijnlijke voeten in hakken vermijden’. Maar af en toe komen er lezers op mijn blog terecht via zoekopdrachten die mijn wenkbrauwen doen fronsen. Antwoorden op deze vragen vinden mensen alvast niet op mijn blog:

Tips om ontslagen te worden

Met het consulteren van een carrièreblog zou je net het omgekeerde willen bereiken, niet? Blijkbaar zijn er mensen die via deze zoekterm op mijn blog terechtkomen. Ik kan niet helpen, want ik heb nog nooit acties uitgevoerd met het doel mijn ontslag te krijgen. Wel heb ik een artikel geschreven over het omgekeerde: dat je je fouten niet hoeft uit te vergroten. En ik schreef ook eens een artikel over hoe je met je ontslag kan omgaan. Maar tips om ontslagen te worden vind je hier zeker niet terug.

Kastladen die knellen

Geen idee hoe je hiermee op mijn blog terechtkomt. Ik heb wel een artikel geschreven over schoenen die knellen, en hoe je ze kan oprekken. Dit kan je doen door middel van mijn natte-sokken-haardroger-methode. Ik raad je af om die methode ook bij je kastladen te gebruiken.

Zwangerschapsretraite België

Een zwangerschapsretraite klinkt eigenlijk zo slecht nog niet. Waarom heb ik hier niet eerder aan gedacht? De retraite heb ik nooit gevolgd, maar ik heb wel een aantal artikelen geschreven over mijn zwangerschap. Eén daarvan gaat over het ervaren van stress doordat iedereen zegt dat je moet genieten van je zwangerschap. Eigenlijk een beetje het omgekeerde van een retraite.

De beste periode om een Louis Vuitton te kopen

Ik heb hier nooit over geschreven omdat de beste periode om een Louis Vuitton te kopen niet bestaat. Dit komt omdat er nooit solden zijn. Enerzijds is dit nadelig voor koopjesjagers, anderzijds zadelt je dit gelukkig nooit op met het vervelende gevoel van ‘net naast een deal gegrepen te hebben.’ Een soldenhoek in de winkel zul je niet vinden. Wel kan je soms koopjes doen op tweedehandswebsites. Voor meer info kan je terecht in het artikel over ‘wat je absoluut moet weten voor je een Louis Vuitton koopt.’

Mooiste vrouw ter wereld Beyoncé

Waarom dit opzoeken als je het antwoord al denkt te weten? Over de mooiste vrouw ter wereld doe ik geen uitspraken. Al begrijp ik wel dat Beyoncé automatisch in je hoofd opkomt. Benieuwd naar de meest feministische nummers van Beyoncé? Die kan je wel op mijn blog terugvinden.

Review H&M Gent

De H&M heb ik nog nooit gereviewd. Wel heb ik een grappig verhaal over plaknagels die ik ooit in de H&M kocht.

Is het nodig nog iets te schrijven naar een date die niets meer van zich laat horen?

Een antwoord op deze specifieke vraag heb ik waarschijnlijk nooit gegeven op mijn blog. Mocht ik het wel gedaan hebben, zou het antwoord ‘neen’ zijn. Steek je tijd in andere zaken. Wel heb ik ooit een artikel geschreven over de verschillende stadia bij ‘ghosting. Dit geldt niet alleen voor het datingcircuit, maar komt ook voor in een professionele context.

50 cent nummers

Ik kan me niet herinneren ooit een fanpagina voor 50 cent te hebben opgestart. Al kan ik wel vermoeden hoe mensen hierdoor op mijn site terechtkwamen. Ik schreef namelijk ooit een artikel over 50 nummers die mijn tienerjaren doen herleven. Dit bevat ook twee nummers van 50 cent.

Rendierhoedje kopen

Nu moet ik automatisch aan deze scène denken:

Voor de rest heb ik vrij weinig kaas gegeten van rendierhoedjes kopen. Mensen komen waarschijnlijk op mijn site terecht door het artikel over 3 tips om het perfecte kerstcadeau te kopen.

Een lief vinden

Het zou mooi zijn als je op Work in Heels de liefde van je leven tegenkwam in de reactievelden onderaan de artikelen, maar de kans dat je een lief vindt op deze blog lijkt me toch gering te zijn. Een dating service heb ik niet op poten gezet, wel heb ik artikelen over waarom we singles best wat meer mogen appreciëren, en heb ik zelfs een artikel geschreven over waarom intelligente vrouwen minder snel een lief vinden.

Google

Photo by lalo Hernandez on Unsplash

You may also like

Schrijven
5 jaar Work in Heels: mijn liefde voor het schrijven
Bloggen
Ben ik gestopt met bloggen?
Zelfstandige worden als belgische blogger
4 jaar Work in Heels! De grootste successen en de grootste flops
Zelfstandige worden als belgische blogger
Zelfstandige in bijberoep worden als Belgische blogger? Dit is wat je moet weten
Best gelezen artikelen
De 7 best gelezen artikelen van 2018
succesvolle website maken
Het moeilijkste aan een succesvolle website maken

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.