Over Work in Heels

Wat leuk dat je meer te weten wilt komen over Work in Heels!

Waarom ik het allemaal doe…

Work in heels is de naam van deze blog, maar ook van mijn onderneming. Ik startte in 2016 deze carrièreblog voor ambitieuze vrouwen omdat ik merkte dat vrouwen wel wat aanmoediging en applaus konden gebruiken. Hoe gek het ook is, ook in de 21ste eeuw is het niet altijd evident om een vrouw te zijn op de werkvloer en ver daarbuiten. Met deze blog wil ik een platform uitbouwen waar vrouwen herkenning, steun, strijdvaardigheid en verbondenheid vinden. Maar ik wil ook een stem geven aan de vrouwen die dit door omstandigheden zelf niet kunnen vertellen. Een artikel delen is soms een laagdrempelige en haalbare manier om je mening te uiten.

Women Empowerment

In de rubriek Women Empowerment vind je artikelen die vrouwen kunnen helpen om hun doelen te bereiken. Dit kunnen artikelen zijn die bepaalde maatschappelijke fenomenen blootleggen, maar dit kunnen ook heel concrete zaken zijn. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld

 • Gelijkheid op de werkvloer
 • Gelijkheid in het huishouden
 • Zwangerschap (en werk)
 • Moederschap (en werk)
 • Feminisme

Goal diggers

In de rubriek Goal Diggers vind je alles over hoe je op een leuke manier je doelen kunt bereiken. Dit is een hele diverse rubriek met een schat aan informatie voor iedere vrouw met een gezonde dosis ambitie. Ik hoop dat bezoekers van deze website zich dankzij deze rubriek nog beter kunnen ontwikkelen als professional.

Onderwerpen zijn bijvoorbeeld

 • Productiviteit
 • Ondernemen
 • Doctoreren
 • Plannen
 • Persoonlijk leiderschap
 • Bloggen
 • Hoe je een goede werkomgeving creëert

Be fabulous

Tot slot is er ook plaats voor iets luchtigere inhoud bij Be Fabulous. Het leven draait niet alleen om doelen bereiken en belangrijke maatschappelijke evoluties. In mijn persoonlijk leven probeer ik ook goed de balans te vinden tussen ‘het serieuzere werk’ en de kleine schijnbaar onbenullige dingen die toch van onschatbare waarde zijn. Je kan tegelijk strijden voor gelijke vrouwenrechten en toch houden van fabuleuze stiletto’s.

Onderwerpen zijn onder andere

 • Schoenen
 • Werkkledij
 • Mode en trends
 • Beauty
 • Ontspanning
 • Reizen
 • Interieur

Nog meer…

Niet alle blogartikelen horen perfect thuis binnen één van deze drie categorieën. Soms voel ik gewoon de nood om over iets te schrijven dat me raakt uit de actualiteit. Soms wil ik iets persoonlijks delen. En soms heb ik gewoon zin in een apart blogbericht dat wat atypisch is voor deze website. Toch vind ik het belangrijk om deze indeling te bewaren op de website, zodat mensen snel onderwerpen kunnen vinden waarin ze geïnteresseerd zijn. Klik dan in de menubalk op ‘blog’ en vervolgens op de rubriek naar keuze.

Ik schrijf hoofdzakelijk op Work in Heels, maar ben soms ook gastschrijver of schrijf een opiniestuk. Mijn artikelen verschenen onder andere ook al op:

Volg Work in Heels op Facebook

Je kan deze blog ook volgen via de facebookpagina van Work in Heels.