Over mij

Mijn naam is Haydée De Loof, ik ben 30 jaar, en ben getrouwd met Bram. Samen hebben wij een zoontje. Ik woon in Brugge en heb een bijzondere voorliefde voor mooie schoenen.

Ik droom van een wereld waarin mannen en vrouwen gelukkig kunnen leven en werken. In 2016 startte ik de blog Work in Heels, een carrièreblog gericht op vrouwen. Ik deed dit omdat ik zelf merkte dat vrouwen zeker nog niet altijd gelijkwaardig worden behandeld, en omdat ik andere vrouwen wou aansporen om zich hier niet bij neer te leggen. Gelukkig leven en werken kan pas als er gelijkwaardigheid is.

Met mijn blog wil ik andere mensen ook inspireren en motiveren om hun dromen waar te maken. Ik wil anderen (en in het bijzonder jonge vrouwen) bewustmaken van hun eigen capaciteiten, en helpen om hun persoonlijke doelen te bereiken.

Ik schrijf vanuit mijn persoonlijke ervaringen en visie over hoe we het beste in mekaar naar boven kunnen halen. Zelf werk ik als onderzoeker en beleidsmedewerker aan de UGent en de UAntwerpen en heb ik een doctoraat in de onderwijswetenschappen. Daarnaast ben ik ook ondernemer. Ik richtte Work in Heels op (hier ben je nu!) en startte een webshop in Trouwschoenen. Vanuit mijn werkervaringen, maar ook vanuit mijn eerdere studie psychologie wil ik mijn ideeën hierover met jullie delen.

Meer weten over mijn job? Lees ook: 10 carrièrevragen beantwoord

Je kan mij ook volgen via de facebookpagina van Work in Heels.

Haydée De Loof