Over mij

Mijn naam is Haydée De Loof, ik ben 32 jaar, en ben getrouwd met Bram. Samen hebben wij een zoontje. Ik woon in Brugge (maar werk in Antwerpen en ver daarbuiten) en heb een bijzondere voorliefde voor mooie schoenen.

Ik droom van een wereld waarin mannen en vrouwen gelukkig kunnen leven en werken. In 2016 startte ik de blog Work in Heels, een carrièreblog gericht op vrouwen. Ik deed dit omdat ik zelf merkte dat vrouwen zeker nog niet altijd gelijkwaardig worden behandeld, en omdat ik andere vrouwen wou aansporen om zich hier niet bij neer te leggen. Gelukkig leven en werken kan pas als er gelijkwaardigheid is.

Met mijn blog wil ik andere mensen ook inspireren en motiveren om hun dromen waar te maken. Ik wil anderen (en in het bijzonder jonge vrouwen) bewustmaken van hun eigen capaciteiten, en helpen om hun doelen te bereiken.

Ik schrijf vanuit mijn persoonlijke ervaringen en visie over hoe we het beste in mekaar naar boven kunnen halen. Ik heb een diploma psychologie, een doctoraat in de onderwijswetenschappen en mocht al tal van boeiende jobs uitoefenen. Nu ben ik hoofd van het onderwijsonderzoekscentrum van Karel de Grote Hogeschool. Daarnaast ben ik ook ondernemer. Ik richtte Work in Heels op (hier ben je nu!) en startte een webshop in Trouwschoenen. Vanuit mijn werkervaringen, maar ook vanuit mijn ervaringen uit mijn persoonlijk leven wil ik mijn ideeën en hersenspinsels met jullie delen.

Je kan mij ook volgen via de facebookpagina van Work in Heels.

Haydée De Loof