Over mij

 

Mijn naam is Haydée De Loof, ik ben 29 jaar, en ben getrouwd met Bram. Samen hebben wij een zoontje. Ik droom van een wereld waarin mannen en vrouwen gelukkig kunnen leven en werken. Om dit te bereiken is gelijkwaardigheid een heel belangrijke voorwaarde.

Met mijn blog wil ik andere mensen inspireren en motiveren om hun dromen waar te maken. Elke droom is belangrijk en is de moeite waard om in te investeren. Ik wil anderen (en in het bijzonder jonge vrouwen) bewustmaken van hun eigen capaciteiten, en helpen om hun persoonlijke doelen te bereiken.

Ik schrijf vanuit mijn persoonlijke ervaringen en visie over hoe we het beste in mekaar naar boven kunnen halen. Zelf werk ik als onderzoeker en heb ik een doctoraat in de onderwijswetenschappen. Vanuit mijn werkervaringen, maar ook vanuit mijn eerdere studie psychologie wil ik mijn ideeën hierover met jullie delen.

Meer weten over mijn job? Lees ook: 10 carrièrevragen beantwoord

Je vindt op mijn blog artikelen over ‘Women Empowerment’, maar je vindt er ook tips over hoe je jezelf kan ontwikkelen als professional bij ‘Personal Leadership’. Tot slot is er ook plaats voor iets luchtigere inhoud bij ‘Work Hard Play Hard’.

Mijn artikelen verschenen ook al op:

Wil je graag een idee met me delen of me een vraag stellen?
Mail me dan gerust op haydee@workinheels.be

Je kan deze blog ook volgen via de facebookpagina van Work in Heels.

Haydée De Loof