1
sep
2017
Pamela Reif Hunkemöller

Pamela Reif: Instagram-persoonlijkheid en model – Wat kunnen we van haar leren?

Modeblogster Pamela Reif heeft haar eigen lingerielijn gelanceerd in samenwerking met Hunkemöller. Wie is deze jonge vrouw, wat kunnen we carrièregewijs van haar leren, en hoe ziet haar collectie eruit? Dat ontdek je in dit artikel.

Fashion blogger avant la lettre

Pamela begon met foto’s online te delen toen ze 15 jaar was. Ze had toen nog geen idee dat je echt bekend kon worden met social media, en vermoedde absoluut niet dat je er ook een inkomen kon uithalen. Toen ze haar middelbare school afmaakte besloot ze om volledig voor haar Instagram-carrière te gaan, en breidde ze haar activiteiten uit naar de blogwereld. Ze heeft een eigen website –About Pam – waarop ze haar artikelen over mode, fitness, beauty en reizen plaatst. Ze omschrijft zichzelf als “model, styliste, make-up artist, fotograaf, editor, schrijver en zakenvrouw in één”. Haar Instagram staat bol van jaloersmakende outfits, en ze plaatst vaak links op haar blog naar plaatsen waar je haar outfits kan aanschaffen.

 

3 carrièrelessen van Pam

1. Neem de tijd om te bedenken wat je echt wilt doen

Toen Pamela haar middelbare diploma behaalde waren de verwachtingen hooggespannen omwille van haar goede resultaten. Maar ze wilde geen studie doen alleen maar omdat dit van haar verwacht werd. In plaats daarvan besloot ze een poos vrij te nemen om alles op een rijtje te zetten in haar hoofd. Toen besloot ze verder te gaan met haar ware passie: fashion blogger zijn. Waar dit haar vandaag gebracht heeft, weten we ondertussen allemaal.

2. Het is niet erg als je niet meteen heel je toekomst uitgestippeld hebt

Pamela vertelt dat ze geen scherp beeld heeft over haar professionele toekomst. Maar dat hoeft ook helemaal niet. Sommige mensen weten al op vroege leeftijd perfect wat ze willen. Pamela heeft geen idee hoe haar werk zal evolueren, en neemt er vrede mee dat projecten en kansen komen en gaan.

3. Je hoeft niet voor één interesse te kiezen

Je hoeft als persoon niet voor één interesse te kiezen, en daar je hele professionele loopbaan rond uit te bouwen. Misschien kan je wel verschillende interesses combineren in één job? Of misschien kan je in je huidige job mee in een project stappen dat appelleert aan interesses die je nu nog niet hebt kunnen uitbouwen in je huidige functie of job? Of misschien kan je meerdere deeltijdse jobs combineren? Er zijn alvast verschillende mogelijkheden. Pamela geeft aan dat ze heel blij is dat ze haar verschillende interesses en talenten kan combineren in één job. Voor haar job heeft ze zakelijke vaardigheden nodig, ze werkt als model, als fotograaf, én is styliste voor haar eigen blog.

Een eigen lingerielijn voor Hunkemöller

Het zakelijke talent van Pamela Reif wordt ook zichtbaar in haar recentste samenwerking met Hunkemöller. Ze heeft een prachtige lingerielijn uitgebracht die past bij haar Instagram-imago. Hier kan je enkele van de ontwerpen bewonderen:

Pamela Reif Hunkemöller

Rode Bodysuit €37,99

Op lingerievlak is 2017 het jaar van de bodysuit. Je kan dit onder je kleding dragen, maar het kan ook deel zijn van je outfit. Op festivals wordt dit bijvoorbeeld vaak gedragen met een shortje of rok erover. Dit exemplaar heeft een mooie open rug en is uitgevoerd in kant.

Pamela Reif Hunkemöller

Body Chain €18,99

De body chain is al een tijdje een vaak gespot item bij beroemdheden. Rihanna verschijnt bijvoorbeeld vaak op het strand met een body chain. Ook in de collectie van Pamela Reif kun je dit juweel vinden.

Pamela Reif Hunkemöller

Blauwe bralette in fluweel €27,99 en hoge slip in fluweel €18,99

Fluweel wordt dé stof van het najaar. Ik schreef het al in het artikel over fluwelen schoenen, en ook in andere kledingstukken komt deze stof steeds meer voor. Een fashion blogger als Pamela weet natuurlijk perfect wat trendy is, dus het verwondert me niet dat deze stof in haar collectie een plaatsje heeft gekregen.

Pamela Reif Hunkemöller

Roze kanten bralette €27,99 en kanten string €14,99

Ook in dit setje voert kant de boventoon. De bralette is een trendy item, en is eigenlijk gewoon een bh met een simpele vormgeving zonder voorgevormde cups of beugels. Pamela speelt dus ook hier in op de laatste mode in lingerieland.

We kunnen samenvatten dat verschillende trends terugkomen in Pamela’s lingerielijn. Er komt veel kant in voor, maar ook bralettes, bodysuits en fluweel zijn van de partij. Wat is jouw favoriete item?

 

You may also like

De beste kraamcadeaus
Wat zijn goede kraamcadeaus?
Guilty pleasure: corporate fashion on Netflix
Mijn 3 favoriete Netflix-series met corporate fashion (guilty pleasure!)
Lachende vrouw
De te aanwezige vrouw
Bikinitrends 2022
Badmodetrends 2022 | 5x trendy op het strand
Fotoalbum huwelijk
“Help! Ik stel het maken van mijn trouwfotoboek uit!” 7 x motivatie om deze week nog jouw huwelijksalbum af te hebben.
Overknee laarzen onder lange rok met hoge split
Trend alert: overknee laarzen. Hoe draag je ze?

2 Responses

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.