9
dec
2016
Winkel Supertrash

Kantooroutfit inspiratie: SuperTrash

’s Ochtends moet ik me steeds weer haasten om op tijd de deur uit te geraken. De seconden lijken met stapjes van vijf vooruit te springen. Wanneer ik voor mijn kleerkast sta, is dit niet zelden op het moment dat ik ab-so-luut moet vertrekken, of ik mis mijn trein. Bijgevolg val ik vaak terug op beproefde combinaties. Concreet bestaat dit uit een goedzittende jeans, een t-shirt en een blazer. Degelijk, en veilig? Jazeker. Interessant en spannend? Wel… misschien niet altijd. Ik hoef er niet per se uit te zien alsof ik recht van de catwalk mijn bureau ben binnengelopen. Toch wil je op sommige dagen wel eens wat anders dan je vertrouwde werkplunje. Maar vind maar eens originele, mooie kledij die ook geschikt is om in de werkomgeving te dragen.

Sinds jaar en dag ben ik fan van het merk SuperTrash. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden zijn dit kledingstukken van goede kwaliteit. Stuk voor stuk zijn ze in mijn kleerkast uitgegroeid tot favorieten, wat betekent dat ik ze heel vaak draag. Toch zien ze er nog als nieuw uit. Investeren in een paar mooie, originele stuks is dus zeker geen verloren geld.

Lees ook: mijn open brief aan SuperTrash

De hoofdreden waarom mijn hart sneller klopt telkens ik de sfeervolle winkels binnenstap is echter de nooit teleurstellende collectie. Een doorsnee stuk zal je niet snel in de winkel vinden. Het is allemaal draagbaar, maar elk item heeft wel een unieke toets. Dit is wat ik zoek in mode. Het gevoel een prachtig gecreëerd stuk te dragen, het gevoel een beetje magie in je dag te brengen. In de collectie zitten er stuks voor verschillende gelegenheden. Je hebt casual kledingstukken, maar evengoed zakelijke outfits en prachtige creaties om te stralen op een feest. Bij dit merk heb ik steeds het gevoel dat ik unieke creaties draag zonder het prijskaartje dat bij de topmerken hoort. Mijn indruk is ook dat SuperTrash steeds een stap voor is op de ‘high street fashion’. Het komt geregeld voor dat ik een stuk aanschaf, en dat ik maanden later variaties terugvind in grote ketens. Een voorbeeld: op de foto bovenaan dit artikel draag ik een roze (nep)bontjas die ik vorig jaar heb aangeschaft. Dit seizoen zie ik nu overal gekleurde bontjassen opduiken. Als je dus een bijzonder stuk aanschaft, kan je er zeker van zijn dat dit niet snel ‘passé’ zal zijn.

Genoeg de loftrompet afgestoken, ik wil jullie graag mijn tips meegeven om je werkoutfits een beetje te kruiden met bijzondere stukken:

Blouse SuperTrash 99,95

Deze blouse ziet er deftig uit, maar heeft toch een eigenwijs karakter door de bijzondere uitsnijding onder de hals. De strik en de uitsnijding zijn speels, maar het is niet te onthullend, wat het heel geschikt maakt voor de werkcontext. Dit type blouse kwam ik nog nergens anders tegen. Ik zou dit durven combineren met een rok in a-lijn of een kokerrok voor een presentatie.

Rok SuperTrash 100

Deze rok is bijzonder door de stof en door de snit. Een mooi kledingstuk als je van ‘reliëf’ in je kleding houdt.

Blazer SuperTrash 200

Saai blazertje? Ik dacht het niet! Zoom zeker eens in om de prachtige Japans geïnspireerde details te bekijken. Met dit jasje fleur je gegarandeerd elke doorsnee outfit op.

Jurk lange mouwen SuperTrash 99,95

Ik kocht dit stuk in trui-vorm in het wit. Een zalige stof met een bijzondere structuur. Overdag heb je een deftig winterjurkje voor op het werk, en ’s avonds maak je dit op slag feestelijk door enkele mooie accessoires.

Jumpsuit SuperTrash 180

Niks zegt ‘zelfvertrouwen’ en ‘elegantie’ als een mooi zittende jumpsuit. Ook in dit seizoen is de jumpsuit perfect te dragen. Draag platte schoenen voor een stoere en fashion-forward look, of draag pumps om het verlengend effect door te trekken in je hele outfit.

Welke merken geven jouw kantooroutfit een instant fashion boost?

Winkel Supertrash
Roze bontmantel: SuperTrash

Disclaimer: dit artikel is geen commerciële samenwerking met bovenstaand merk. Ik schreef dit op eigen initiatief, en dit reflecteert louter mijn persoonlijke smaak.

 

You may also like

vinted ervaringen
Tweedehands kledij kopen en verkopen op Vinted: mijn ervaringen
Guilty pleasure: corporate fashion on Netflix
Mijn 3 favoriete Netflix-series met corporate fashion (guilty pleasure!)
Overknee laarzen onder lange rok met hoge split
Trend alert: overknee laarzen. Hoe draag je ze?
Stropdas dames gestreepte blouse
De stropdas voor dames: 4 mogelijke stijlen
Zilveren jurkje Femme Luxe
Dress like Kim Kardashian – Strakke jurken aan mini prijsjes
De eerste Fenty kledingcollectie van Rihanna: een knipoog naar zakelijke mode

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.