13
sep
2017
Open Brief SuperTrash

Open brief aan SuperTrash: dit moet mij van het hart

Beste Olcay
Beste mensen van SuperTrash

Mijn naam is Haydée, en ik ben één van jullie grootste fans. Mijn eerste loon gaf ik uit aan een zwarte winterjas van SuperTrash (die nog altijd gekoesterd wordt), en elke keer keek ik reikhalzend uit naar de nieuwsbrief die in mijn mailbox zou vallen. Welke pareltjes zouden er nu weer tussen zitten? Af en toe repte ik mij snel naar de winkel (zoals die keer met de roze bontmantel), en hoopte ik dat mijn maat er nog zou zijn. Dit was steeds het geval, jullie stelden me nooit teleur. Zelfs die ene keer dat ik verliefd werd op de gouden pumps (peekaboo snake gold heetten ze geloof ik) was er nog één maat 39 in voorraad in de stock. Ze waren voor mij bestemd zei de verkoopster.

Ik hou ontzettend van de collecties die jullie uitbrengen. Ze zijn vrouwelijk, maar tegelijk stoer en telkens très fashionable. Het is alsof ik een ontwerper ken die mijn smaak en behoeften perfect aanvoelt. De trends hangen in de ST-stores alvorens ze volledig zijn doorgebroken, en ik heb jullie nog nooit kunnen betrappen op een fashion faux pas. Twee keer in het jaar maak ik mijn agenda vrij (en tegelijk mijn bankrekening), want dan kan ik mijn favoriete kledingstukken aan verminderde prijs kopen. Mijn man zal het beamen, dit zijn absolute feestdagen voor mij. Mijn collega’s weten het intussen ook: die dagen plan ik geen vergaderingen in. Ik kan mijn liefde voor SuperTrash dan ook moeilijk onder stoelen of banken steken.

Alleen moet er mij iets van het hart, beste Olcay. Ik heb jaren in Gent gewoond, en de ST-store was nooit veraf. Ik zag dit als één van de vele voordelen van het wonen in deze prachtige stad. Maar nu heb ik mijn hart verloren aan een nieuw huis. Mijn man en ik hebben een tijdje geleden ons droomhuis gevonden, en alles is perfect. Op één ding na. Ons nieuwe huis staat in Brugge, en daar is er geen SuperTrash-winkel. Mijn hart bloedt. Hoe kan ik mij volledig thuis voelen in een stad waar mijn modehartje niet hard genoeg kan kloppen? Toegegeven, Brugge heeft veel andere troeven. Prachtige historische gebouwen, fijne restaurantjes, en mooie winkels. Maar geen SuperTrash-winkel.

Een wens zou in vervulling gaan mochten jullie beslissen een nieuwe winkel te openen in Brugge. Echt waar, het is de ideale uitvalsbasis om de rest van Vlaanderen te veroveren. Tenslotte is er nog geen SuperTrash-winkel in West-Vlaanderen, en ik kan jullie verzekeren dat er een grote nood is aan jullie mooie kledij. Alstublieft, kunnen jullie een winkel openen in Brugge? Ik beloof alvast dat ik heel vaak langskom.

Vele groeten
Haydée

 

www.supertrash.be

Open Brief SuperTrash
Photo by Carli Jeen on Unsplash

You may also like

Roze bontjas
De roze bontjas: het meest aaibare kledingstuk van deze winter
De allermooiste portemonnees van dit moment – in Solden!
Gestreepte blouse
De gestreepte blouse in een nieuw kleedje
Zwarte top Supertrash
Kantooroutfit inspiratie: speciale zwarte tops van SuperTrash
Winkel Supertrash
Kantooroutfit inspiratie: SuperTrash

4 Responses

  1. Ahhh, wat leuk dat je gaat verhuizen! En dat je in Brugge je droomhuis hebt gevonden. Ik snap het helemaal, Brugge is ook fantastisch. Misschien de link van dit artikelen even naar het hoofdkantoor van ST mailen? 😉

    1. Haydée

      Dag Aileen, ik heb zelfs reactie gekregen: ze vonden het een goede tip die het overwegen waard is. 🙂
      En ja, Brugge lijkt me ook een hele leuke stad om in te wonen. Ik kijk er echt al naar uit!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.