18
dec
2017
Gift guide ambitieuze carrièrevrouw

Gift guide voor de ambitieuze carrièrevrouw

Gift guide ambitieuze carrièrevrouw

Zoek je een cadeau voor een ambitieuze vrouw, maar weet je niet waar je moet beginnen? Zoek niet langer, Work in Heels is er in deze donkere dagen om je te helpen bij het vinden van cadeautjes waar het hart van elke carrièrevrouw sneller van gaat kloppen.

Heb je een partner, vriendin, zus, dochter, stagebegeleider, en zoek je nog op de valreep een schitterend cadeautje dat zeker in de smaak zal vallen? Of nog beter: ben je zelf een ambitieuze carrièrevrouw die zichzelf in de watten wilt leggen? Dan help deze gift guide je uit de nood!

Getting things done – De kunst van stressvrije productiviteit. €24,95

Getting things done

Deze legendarische bestseller van David Allen helpt je bij het efficiënt uitvoeren van je taken. De titel zegt het zelf: to do’s worden sneller afgevinkt dan je zelf voor mogelijk had gehouden. De carrièrevrouw heeft vaak een waslijst aan taken te doen. Help haar dit nieuwe jaar de to do-lijstjes op een stressvrije manier onder controle te houden.

Creditcardetui Ted Baker €46

Ted Baker etui

Een persoonlijke bankkaart, een kaart van de zaak, een credit card, een personeelskaart, een VIP kaart van haar favoriete winkel,… Een carrièrevrouw heeft heel wat kaarten bij te houden in haar portefeuille. Maak haar blij met dit originele ontwerp van Ted Baker. De portemonnee met eenhoorntekening is gemaakt uit leder, en heeft ook een vakje voor muntgeld.

Smartphonehoesje Kenzo voor iPhone 7 €40

Kenzo smartphonehoesje

Het symbool van luxemerk Kenzo is een tijger. Dan is dit smartphonehoesje ideaal voor een carrièretijger, is het niet? Wel even checken of ze een iPhone 7 heeft. Je wilt niet riskeren dat je onrealistische cadeauverwachtingen schept bij de ontvanger, want dat kan gênant worden.

Purpuz Planner 2020 €34,99

Purpuz planner 2018

Met wat kan je een ambitieuze vrouw blij maken? Met het bereiken van haar doelen! Gelukkig moet je die voor haar niet waarmaken, maar je kan haar wel een serieus zetje geven met deze handige planner. Ik schreef een review over de Purpuz Planner na hem uitvoerig uitgetest te hebben. Geen tijd om de review volledig te lezen? Dan vat ik hem voor je samen: deze planner helpt je je prioriteiten te bepalen, en zorgt dat je vastgestelde doelen ook daadwerkelijk bereikt. Er gaat een heel systeem achter schuil met stappenplannen, maanddoelen, evaluatiemomenten, enzovoort. Maar het is vooral een heel efficiënte en mooi vormgegeven planner.

Dopper waterfles €12,50

Dopper waterfles

Met deze mooie waterfles van 450 ml op het bureau heeft de carrièrevrouw nooit meer een excuus om te weinig te drinken op een werkdag. Goed voor het milieu, makkelijk mee te nemen, en een streling voor het oog. Help de carrièrevrouw een handje in het handhaven van een gezonde levensstijl. De fles is in verschillende modieuze kleuren te verkrijgen.

Lipstickset Charlotte Tilbury €40

Charlotte Tilbury Lipstickset

Charlotte Tilbury selecteerde drie succesnummers uit hun lipstickcollectie en stelde er een mini-set mee samen. De nude-kleur (genaamd Kim Kardashian-West) is ideaal voor overdag op het werk, met de rode kleur (genaamd Carina’s Love) knalt de carrièrevrouw ’s avonds op een cocktailparty, en met de zachtroze kleur (genaamd Secret Salma) schittert ze de volgende ochtend tijdens haar presentatie.

Notitieboek Studio Stationery €14,95

Notitieboek prove them wrong

Een ambitieuze vrouw kan je steeds blij maken met een mooi notitieboek. Zeker als er een motiverende of grappige tekst op staat. Dit mooie notitieboek van Studio Stationery biedt plaats voor al haar ingenieuze ideeën, krabbels, to do lijstjes, en heeft een goudkleurige ringband. Prove them wrong!

Met wat verras jij de ambitieuze carrièrevrouw?

You may also like

De beste kraamcadeaus
Wat zijn goede kraamcadeaus?
Fotoalbum huwelijk
“Help! Ik stel het maken van mijn trouwfotoboek uit!” 7 x motivatie om deze week nog jouw huwelijksalbum af te hebben.
Originele kerstcadeautjes voor mensen die alles al hebben
in januari verjaren
Waarom in januari verjaren helemaal niet zo’n feestje is: 6 redenen
Duurzame relatiegeschenken
Duurzaam ondernemen: deze 4 relatiegeschenken zijn wél ecologisch verantwoord
Energie uit werk halen
Mijn kerst- en nieuwjaarswens voor jullie | Opgelet: kan je batterij beïnvloeden

24 Responses

 1. Wat een leuke tips! Ik vind vooral de planner erg handig, helemaal voor een ambitieuze vrouw denk ik 🙂 Kunnen altijd wel wat geheugensteuntjes in de vorm van een planner gebruiken haha!

  1. Haydée

   Klopt Tamara! Sommige zaken (typisch de meest belangrijke) schuiven na verloop van tijd naar de achtergrond. Zo jammer! Een planner kan dan echt helpen om je doelen voor ogen te houden.

  1. Haydée

   De Purpuz Planner is dan echt een aanrader hoor! Ik was nooit een kei in plannen, maar deze planner heeft me echt vooruit geholpen.

 2. Wat een mooi lijstje! Die dopper heb ik (en ben ik helemaal blij mee!), maar de Purpuz Planner staat ook hoog op mijn lijstje. Wat een gave portemonnee ook trouwens!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.