20
nov
2017
Waarde Single Vrouwen

De favoriete artikelen van vier lezers van het eerste uur

Wat zou mijn blog zijn zonder lezers? Ik kan het me niet voorstellen. Jullie, mijn lezers, geven mij inspiratie. Jullie maken mij aan het lachen, jullie raken soms een gevoelige snaar, en jullie zorgen ervoor dat ik mij geen moment hoef te vervelen. Sommigen hebben Work in Heels nog maar pas ontdekt, anderen zijn er al van de eerste minuut bij. Jullie zijn allemaal even welkom.

In mijn persoonlijke leven laat ik maar weinig redenen onbenut om een feestje te bouwen, en ook de eerste verjaardag van mijn blog wil ik niet geruisloos laten voorbijgaan. Ik schreef vorige week al een artikel over wat mijn blog me in dit eerste jaar heeft opgebracht, en vandaag laat ik graag enkele lezers aan het woord. Sommige mensen volgen Work in Heels al vanaf dag één, en hebben sindsdien alle artikelen zien passeren. Dit maakt mij ontzettend nieuwsgierig naar welk artikel zij als hun favoriet beschouwen.

Ik overviel enkele mensen in mijn directe omgeving die ik vaak spreek met de vraag: “Welk artikel heb jij het afgelopen jaar het liefst gelezen?” De antwoorden deel ik graag met jullie:

Annemie (26), collega

Mijn favoriete blogpost op Work in Heels? De eerste over Hillary Clinton! Deze post luidde de verrassende geboorte van Work in Heels in en betekende de ‘kick-off’ voor veel meer interessante aanmoedigende posts voor vrouwen (én mannen)! Wat soms moeilijk te vatten is in woorden, krijgt Haydée toch steeds weer op papier.

https://www.workinheels.be/womenempowerment/een-barst-in-het-glazen-plafond/

Bram (29), manlief

Mijn favoriete artikel is het artikel over het ideale ‘thuiswerkbureau’. Iedereen werkt wel eens thuis. Dat kan misschien voor je werk zo zijn, maar je kan dit ook doen voor je studies, je vereniging, of gewoon om je reis te boeken. Iedereen heeft een plaats nodig waar hij zich even kan afzonderen om zich te concentreren. Het is belangrijk dat die plaats aangenaam is. Je goed voelen is belangrijk voor je productiviteit, maar ook om je optimaal te kunnen ontspannen. Dit artikel sluit aan bij wat ik zelf nodig vind om een werkplek leuk te vinden: groen, genoeg licht, een gezellige aankleding,… Een andere reden waarom ik dit artikel leuk vind, is omdat ik het handig vind voor de inrichting van ons toekomstige bureau in ons nieuw huis.

https://www.workinheels.be/personalleadership/thuiskantoor-inrichting/

Katleen (55), moeder

Het artikel waar ik geregeld aan denk is: ‘Het hoeft niet altijd goed te gaan (maar het komt wel altijd goed).’ Dit is een opsteker in moeilijke dagen.

https://www.workinheels.be/personalleadership/moeilijke-periode/

Het artikel waar ik je helemaal in herken is dit van de ‘open brief aan SuperTrash’. Speels, modebewust en openhartig. Doe vooral zo verder!

https://www.workinheels.be/workhardplayhard/open-brief-supertrash/

Joachim (23), broer

Eén van de artikelen die ik persoonlijk het interessantst vond, was het artikel over de gemakkelijke, maar vooral lekkere, vlug te bereiden gerechten. Mits ik graag lekker eten maak, maar soms de inspiratie wat mis, gaf het me een aantal nieuwe gerechten om uit te proberen. Die maak ik nu zelf nog af en toe klaar, en worden zeker gesmaakt door mijn tafelgasten.

https://www.workinheels.be/workhardplayhard/snelle-recepten/

Sinds wanneer breng jij Work in Heels geregeld een bezoekje? En wat is jouw favoriete artikel? Laat het zeker weten in een reactie. Ik ben er zeer benieuwd naar!

You may also like

Schrijven
5 jaar Work in Heels: mijn liefde voor het schrijven
Bloggen
Ben ik gestopt met bloggen?
Zelfstandige worden als belgische blogger
4 jaar Work in Heels! De grootste successen en de grootste flops
Zelfstandige worden als belgische blogger
Zelfstandige in bijberoep worden als Belgische blogger? Dit is wat je moet weten
Google
Dit zoeken mensen op mijn blog (maar vinden ze niet)
Best gelezen artikelen
De 7 best gelezen artikelen van 2018

18 Responses

  1. Ik kende jou wel, via een facebook-draadje, maar je blog nog niet!
    Als ik kijk naar de favorieten van je lezers, heb je een heel wijd bereik in onderwerpen. Leuk! Ik kij kuit naar meer van je blogs

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.