1
mrt
2018
Ted Baker teenslippers

6 x Ted Baker accessoires waar je hebberig van wordt

Gisteren kreeg ik een mailtje van Ted Baker. Ik denk graag aan Ted Baker in de vorm van een persoon, al was het natuurlijk het online shopping systeem dat me een mailtje stuurde. Of ik niks in mijn winkelmandje vergeten was…

Wij zouden goede vrienden kunnen zijn, Ted en ik. Samen wegdromen over onze vakantieherinneringen: “Hé, herinner je nog de eerste keer dat je man een Ted Baker item kocht in de Dubai Mall?” Of samen gniffelen over onze zotte fratsen uit het verleden: “Haha, weet je nog die keer dat ik mijn Ted Baker schoenen een half maatje te klein kocht en ze daarna moest oprekken met natte wintersokken en een haardroger?” En nu stuurt die attente Ted mij een herinneringsmailtje over dat prachtige badpak dat me doet verlangen naar de zomer, maar dat ik nog eventjes in beraad houd wegens geen prioritaire uitgavenpost.

Omdat goede vrienden achter mekaars rug natuurlijk alleen maar positieve dingen over mekaar vertellen, presenteer ik 6 leuke Ted Baker accessoires. Zie het als praten over leuke karaktertrekjes.

1. Ted Baker teenslippers: een zonnig humeur

Mijn goede vriend Ted staat erom bekend een zonnig humeur te hebben. Daarom vind je steeds teenslippers die naar de zomer doen verlangen in het assortiment. Denk je dat je rubberen teenslippers alleen aankunt in openbare douches met vloeren van bedenkelijk allooi? Dan heb je het mis! Deze prachtige exemplaren smeken erom om gezien te worden. Zie je het al voor je, met mooi leuk lakje op de teennagels?

Ted Baker teenslippers
Ted Baker teenslippers €60

Verkrijgbaar in zwart, wit en met motief.

2. Ted Baker make-up tas: reislustig

Ted houdt ervan om nieuwe oorden te verkennen, maar heeft daarbij wel graag zijn favoriete make-up bij de hand. En stijlvol als Ted is, moet dit in een tasje om te zoenen. En dan hebben we nog niet eens die lippenstift op die je er in kunt wegbergen!

Ted Baker make-up tas
Ted Baker make-up tas €38

Verkrijgbaar in zwart en roze.

3. Ted Baker iPad mini 4 clutch: nieuwsgierig

Ted is een man van de wereld, en is graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Gelukkig heeft hij zijn iPad mini steeds bij zich om op de hoogte te blijven van de actualiteit en de updates op sociale media. Uiteraard bergt hij die op in deze te schattige iPad mini 4 clutch.

Ted Baker iPad mini clutch
Ted Baker iPad mini 4 clutch €39

4. Ted Baker roségouden ring: toegewijd

Een ring is een symbool van verbondenheid en toewijding. En toegewijd is Ted als geen ander! Niet in het minst toegewijd aan goede smaak. Deze set roségouden ringen met Swarovski kristallen illustreert dit perfect.

Ted Baker ringen
Ted Baker roségouden ringen €49

5. Ted Baker handschoenen met touchscreen functie: zachtaardig

Ted Baker zal je handen niet koud laten worden als je buiten op een scherm aan het tikken bent. Daarvoor is hij veel te zachtaardig. Hij zal ze heerlijk warm houden met deze supermooie bordeaux leren handschoenen die gevoerd zijn met wol en kasjmier. Hoe leuk zijn die pomponnetjes?

Ted Baker handschoenen
Ted Baker handschoenen met touchscreen functie €100 €60

6. Ted Baker portemonnee van lakleer: gul

Ted Baker heeft van nature een gul karakter. Wat wil je, als je zo’n mooie portemonnee hebt? De typerende knip met stenen klikt hij met plezier open als hij zijn vrienden op een rondje champagne rosé trakteert.

Ted Baker lakleer portemonnee zwart
Ted Baker lakleren portemonnee zwart €110

Ted Baker lakleer portemonnee
Ted Baker lakleren portemonnee roze €110

Wat is jouw favoriet Ted Baker accessoire?

 

Disclaimer: dit is geen commerciële samenwerking. Ik schreef dit artikel op eigen initiatief en dit reflecteert louter mijn persoonlijke smaak.

You may also like

De allermooiste portemonnees van dit moment – in Solden!

2 Responses

  1. Ik vind Ted Baker ook zo’n mooi merk, maar helaas is het ook regelmatig nogal een prijzig merk 😉 Ik zag laatst een prachtige bordeauxrode trui met een grote strik op de schouder vn Ted Baker en heb al een zoektocht naar een tweedehands exemplaar daarvan geopend, maar helaas zonder succes 😉 Nieuw is hij helaas onbetaalbaar.
    De items uit jouw artikel vallen me qua prijs op zich nog mee. Vooral die roze portemonnee vind ik echt heel erg mooi.

    1. Haydée

      Ik wens je heel veel succes bij de zoektocht! Het zou echt leuk zijn mocht je deze mooie trui tweedehands op de kop kunnen tikken.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.