X

De 5 slechtst gelezen artikelen van 2017

Meestal komen jullie met zijn allen gezellig lezen op Work in Heels. Maar sommige artikelen spraken jullie afgelopen jaar minder aan. Interessant voor mij, want zo weet ik wat jullie minder graag lezen. Alleen weet ik niet altijd waarom bepaalde artikelen juist minder graag gelezen worden. Is het onderwerp te droog? Spreekt de titel niet aan? Hebben jullie de buik vol van een bepaald onderwerp? Soms heb ik er het raden naar.

Toch vind ik het sneu voor sommige artikelen dat ze weinig gelezen worden. Ja, mijn artikelen worden eigen persoonlijkheden eens ze online staan. Ik stuur ze dan de wijde wereld in, maar het blijven mijn kindjes, en ik heb er wat medelijden mee als mensen ze niet zo leuk vinden.

Dus nu overloop ik mijn slechtst gelezen artikelen van 2017 en probeer jullie alsnog warm te maken om ze te lezen.

1. Power Woman: een krachtige term of geknipt voor Morphing Time?

Dit artikel hebben jullie het minst gelezen. Misschien was de verwijzing naar de Power Rangers niet duidelijk (It’s morphing time!), of misschien vonden jullie hem gewoon niet grappig. Of misschien is het onderwerp te theoretisch. Nochtans heb ik de nodige aandacht besteed aan de uitwerking van dit artikel. Ik heb zelfs een grafische voorstelling van de conceptualisatie ‘Power Woman’ gemaakt ter illustratie. Ik hoor jullie al gapen, en voel jullie bijna wegklikken, dus ik doe nog snel een ultieme poging: er staan leuke hashtags in die je op Instagram kunt gebruiken in plaats van #girlboss!

2. De slagbomen negeren: in het beste geval alleen letterlijk het hoekje om

Een serieus onderwerp als je leven riskeren op de treinsporen kan je misschien niet verkopen door er een ‘grappige’ titel aan te koppelen. Ik had ook een meer sensationele titel kunnen kiezen, zoals: “Shocking: waaghalzen riskeren hun leven!” Maar dat is mijn stijl niet. Het is een tekstje dat ik schreef nadat ik geschrokken was hoe achteloos sommige mensen zoiets gevaarlijks doen. Het tekstje in kwestie schreef ik al een tijd voordat ik met bloggen begon, maar besloot ik te publiceren nadat ik op een dag weeral zoiets had gezien. Ik hoopte vooral om dit probleem nog eens onder de aandacht te brengen, en mensen te overtuigen om zelf geen zulke acties uit te halen.

3. Stop de bucketlist-mentaliteit: niets moet

Tegenwoordig lijkt het wel alsof je alles moet gedaan en beleefd hebben om een leven te leiden die de moeite waard is. Met deze blogpost wilde ik daar wat tegenin gaan. Je kan natuurlijk prima een persoonlijke bucketlist hebben, maar het kan niet de bedoeling zijn om jezelf stress op te leggen door lijstjes die door anderen bepaald zijn. Hoezo, tien dingen die je gedaan moet hebben voor je gaat trouwen?

4. Een doordeweeks ontbijt op een zomerse werkdag: mijn succesformule

Havermout met braambessen en jeneverbessen

Toegegeven, het is nu winter, dus je zit waarschijnlijk niet te wachten op mijn succesformule voor een gezond ontbijt op een zomerse werkdag. Maar als je het zomerfruit vervangt door iets anders (mandarijntjes iemand?) kan je het nu ook prima lezen. Het is wat atypisch dat zo’n post minder gelezen wordt, want artikelen waarin ik jullie laat meekijken in een stukje van mijn leven worden meestal erg vaak gelezen. Tja, mijn voeding zal net iets minder interessant zijn zeker?

5. Ontwikkel je zakelijke kledingstijl met Pinterest in 4 stappen

Hoewel veel mensen moeite hebben met hun eigen zakelijke kledingstijl te vinden, werd deze post toch niet zo vaak gelezen. Het is nochtans een handig artikel waarin ik je in 4 stappen je eigen kledingstijl help ontdekken. En ik hoorde van enkele mensen die het wel gelezen hadden, dat ze er ook effectief iets aan gehad hebben. Toch maar eens een kijkje nemen?

Heb jij één van deze artikelen gelezen? En welk artikel van deze 5 wil je graag lezen na het lezen van deze tekst? Laat het weten in een reactie!

Haydée:
Related Post