4
okt
2017
0
Grote Vrouwen Hakken

Mogen grote vrouwen hakken dragen?

Het antwoord is simpel: ja. Ja, ja en nog eens ja. Sommige vrouwen durven geen hakken dragen omdat ze groter zijn dan gemiddeld. Nog eens een paar centimeters erbij zou dit alleen nog maar benadrukken, wordt er al snel gedacht. Maar ik vind dat niemand zich daar iets van aan zou moeten trekken. Niemand vraagt zich af of kleine vrouwen plat mogen lopen. Uiteraard mogen kleine vrouwen dat. Waarom zouden grote vrouwen dan geen hakken mogen dragen?

Mogen grote vrouwen hakken dragen? Ja, ja en nog eens ja.

Te intimiderend

“Kom ik dan niet intimiderend over? Gaan mensen dan niet alleen op mijn lengte letten?” Veel mensen vragen zich af wat anderen van hun lengte denken. Maar dit is eigenlijk van ondergeschikt belang. Om niet te zeggen: helemaal niet van belang. Het belangrijkste is dat jij je goed in je vel voelt, en dat jij je mooi voelt als je deze schoenen draagt. Vind je dat een paar pumps perfect onder dat jurkje past? Draag ze dan vooral! En wat betreft dat intimiderende: het is niemands taak om zo onintimiderend mogelijk over te komen. Vrouwen hoeven zich niet kleiner te maken dan ze willen zijn. Niet letterlijk en niet figuurlijk.

Trots uitstralen

We hebben erg weinig te kiezen als het over onze lengte gaat. Sommige mensen zouden graag iets groter willen zijn, en anderen zouden dan weer liever iets kleiner zijn. Maar daar kunnen we niet in kiezen. We kunnen er wel voor kiezen om ons lichaam te accepteren en trots uit te stralen. Doe je dat graag op sneakers? Prima! Hou je van torenhoge hakken? Ook prima! Draag waar jij op dat moment zin in hebt, en besef dat mode er is om ons te dienen. Mode is er niet om ons restricties op te leggen. Ben je twee meter, en word je verliefd op een paar schoenen met een hak van 10 cm? Twijfel dan niet, en laat die mooie creaties trots aan de wereld zien.

Inspiratie nodig? Mijn artikelen over hakken zijn tot je beschikking!

Grote Vrouwen Hakken

Bron afbeelding: pixabay

You may also like

Mooie schoenen geschikt voor werk
De iconische schoenenmerken test
Zakelijke outfits najaar
Twee verschillende zakelijke outfits voor dit najaar
Bekende Schoenenmerken
De Heilige Drievuldigheid der schoenenmerken – Deze drie merken moét je kennen
Groen fluweel
Dé luxe schoenentrend die het najaar zal domineren

2 Responses

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: