3
feb
2017
0
pumps

Heels of the month – februari 2017

“Give a girl the right shoes and she can conquer the world”

Als notoir schoenenliefhebber deel ik graag met jullie mijn favoriete paren van het moment.

Deze maand selecteerde ik geen zwarte schoenen, want de donkere weken zijn eindelijk achter de rug! Op mijn vorige blogposts binnen deze rubriek kreeg ik vaak de reactie dat de schoenen prachtig waren, maar allemaal zo hoog. Daarom heb ik speciaal voor de dames die niet willen rondlopen op hakken van 10 cm een selectie gemaakt van elegante pumps met een lagere hakhoogte. Wil je geen keuze moeten maken tussen mooi en makkelijk? Dan zal deze editie van ‘heels of the month’ zeker iets voor jou zijn.


Casual day at the office

‘Nude’ pumps zou iedere vrouw in haar kast moeten hebben. Ze passen perfect onder een jeans of een andere casual outfit. Bovendien verlengen ze optisch je benen. Kan je ze dan niet dragen naar een feestje? Natuurlijk wel! Deze schoenen zijn de LBD (Little Black Dress) van de pumps: te upgraden en te downgraden naar keuze.

work in heels

Nude pump Guess €125

Perfect presentation

Wie graag sobere pumps draagt tijdens een presentatie, maar er toch niet wil uitzien als een grijze muis, kan voor deze grijze exemplaren opteren. Deze prachtige grijze suède pumps van Michael Kors geven je een gesofisticeerde look zonder al te veel aandacht te trekken. De uitsnijding aan de binnenkant van de voet verraadt echter dat je wel kaas hebt gegeten van mode. Grijze muis – kaas. Trap niet in de ‘val’ om de gepaste schoenen niet in huis te hebben voor je volgende presentatie.

work in heels

Grijze suède pumps Michael Kors €130

Afterwork drink

Let the sun shine! Met deze gouden pumps schudt je de donkere dagen snel van je af, en trek je alleen maar zonnestralen aan. Moet je ‘s avonds naar een feestje? Jouw schoenen zullen alvast niet de oorzaak zijn van een bedrukte sfeer. Mickael Kors valt in de smaak deze maand, want ook deze bijzondere exemplaren zijn van zijn hand.

work in heels

Gouden pumps Michael Kors €130

Love is in the air

We zullen ook deze maand niet ontsnappen aan de valentijnsgekte. Vergeet rode rozen en pralines, en trakteer jezelf resoluut op deze rode suède pumps. Je hebt trouwens geen valantijnsdate nodig om de mogen pronken met je nieuwste aanwinst. Mocht je toch overladen worden met dozen pralines, troost jezelf dan met de gedachte dat schoenen tenminste altijd passen.

work in heels

Rode suède pumps Dune €95

 

Lees ook ‘Heels of the month – januari 2017’


Disclaimer: dit artikel is geen commerciële samenwerking met bovenstaande merken. Ik schreef dit op eigen initiatief, en dit reflecteert louter mijn persoonlijke smaak.

You may also like

Pumps Solden
Dit zijn de beste koopjes die je nu kunt doen – Work in Heels approved!
Snowboots
Stijlvol door de sneeuw ploeteren? Dit was mijn poging. + 4x snowboots die jij ook kunt dragen
Rugzak Hantas
Een rugzak in plaats van handtas – Daarom zul je er gek op zijn
Mooie schoenen geschikt voor werk
De iconische schoenenmerken test

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: